SEL: SPORDA SİYASETE YER YOK!..

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, sporda siyasete kesinlikle karşı olduğunu, kulüp yönetimi olarak koydukları hedefe doğru ilerlemek için mücadele ettiklerini söyledi

SEL: SPORDA SİYASETE YER YOK!..

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, sporda siyasete kesinlikle karşı olduğunu, kulüp yönetimi olarak koydukları hedefe doğru ilerlemek için mücadele ettiklerini söyledi

SEL: SPORDA SİYASETE YER YOK!..
04 Mayıs 2016 - 22:29

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, sporda siyasete kesinlikle karşı olduğunu, kulüp yönetimi olarak koydukları hedefe doğru ilerlemek için mücadele ettiklerini söyledi

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan'ın AFJET Afyonspor'un 3. Lige terfi etmesi sonrası eleştirilerine cevap verdi.

“KUTLAMA İÇİN DAHLİMİZ YOK”
1. Lige çıkan Afyon Belediyesi Voleybol takımını kutlayan AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, 3. Profesyonel lige çıkılmasında AFJET Afyonspor oyuncularına ve kendilerine destek veren herkese canı yürekten teşekkür etti. Kutlamalarla ilgili herhangi bir tasarrufu bulunmadığını, seyirci ve taraftarın inisiyatifi doğrultusunda kutlamaların yapıldığını belirten Başkan Sel, “Taraftar coşkusunu kutlamalarda gösterdi. Bizlerin bu konuda herhangi bir dahilimiz yoktur. Kesinlikle kutlama tasarrufumuz olmadı. Coşku taraftara aittir” dedi.

“GEREKİRSE BENİ DE ATIN DEDİM”
AFJET Afyonspor taraftarını temsil eden AFYOK'un 2005 yılında kurulduğunu hatırlatan Salih Sel, 10. yıl gecesi kutlamasının geçen yıl yapıldığını kaydetti. Kutlama gecesinde kullandığı ifadeleri tekrarlayan Başkan Sel, “Ben o gecede aynen şu cümleyi kullandım; 'Spora kesinlikle siyaset bulaştırmayın' dedim. Çünkü her takımın değişik siyasi görüşlerde seyirci kitlesi var. Bu nedenle tekrarlamakta yarar görüyorum, spora kesinlikle siyaset sokulmamalı. Ben dahil siyaset sokmaya çalışırsam beni de kabul etmeyin. 'Atın beni' dedim. Aynen bu tabiri kullandım. Böylece kontrol mekanizması oluşturulmasını istedim. İnsanlarımız pek çok spor kulübünün taraftarı olabilir. Sağ olsunlar AFYOK Grup sayfasında benim bu söylemim paylaşılmış” diye konuştu.

AFJET BELLİ BİR YERE GELDİ
2013 yılına kadar hiçbir kulüpte yöneticilik yapmadığını kaydeden Salih Sel, İl Genel Meclisi olarak hiçbir kulübe destek verme şansları olmadığını da vurguladı. AFJET Afyonspor Başkanlığı görevine 2013 yılında geldiğini söyleyen Sel, "Biz belli hedefler koyduk. AFJET hizmeti halkın ödediği paralarla yapılıyor. Göreve başladığımız 2009 yılında AFJET 4 bin 500 konutu dahi ısıtamıyordu. Bizim gayretlerimizle AFJET şu anda yüz metrekare 25 bin konuta eşdeğer alanı ısıtmaya başladı. Bu yönetimdeki gayretli çalışmayı, iyi yönetimi göstermektedir. 85 milyon liralık yatırım yaptık. AFJET'i belli bir yere getirdik. AFJET belli bir yere gelmeseydi sponsor olması mümkün olamazdı. Ben AFJET'in de yönetim kurulu üyesiyim” şeklinde konuştu.

"GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE
YAPMAYA ÇALIŞIRIM"
Paranın iyi yönetilmesi için AFJET Afyonspor'un başına kendisinin getirildiğini dile getiren Başkan Salih Sel, “Şahsen sporculuk geçmişim var. 12 yıl futbol oynadım, Afyon'da düzenlenen antrenörlük kursuna ilk katılanlardan birisi de benim. Antrenörlük belgem de var. Ben 65 yaşında bir insanım. Pazar sabahı 07.00'de evimi terk edip gece yarısından sonra eve dönmek gibi bir tercihim olamaz. Benim dinlenmeye, torunlarımla vakit geçirmeye ihtiyacım var. Ancak bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan biriyim. Beni tanıyan herkes bu özelliğimi iyi bilir. İş hayatımda yap-sat konusunda da durum böyledir. İl Genel Meclisi’ne seçildikten sonra ben tüm işlerimi bıraktım. Meclis görevlerimi de en iyi şekilde götürmeye çalışıyorum. On yıllık bir hedef koyduk. On yıl sonra inşallah Süper Toto Süper Ligi hedef gösterdik. Üç yılda iki basamak çıktık. İsmimizin zikredilmesine gerek yoktur. Başta seyircimiz olmak üzere emek sahibi herkese teşekkür ediyorum. Küfrü önledik bu nedenle de seyircimize ayrıca teşekkür ederim. Niyetimiz kahramanlık değil. Bizim yapımızı bilen bilir. Eleştiriler yüzeyseldir. Koltuklara oturunca değişenlerden değiliz. Gerekli cevabı veren Grup AFYOK'a teşekkür ediyorum" >> Burcu AYDIN'ın özel haberi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum