AFYON 1. AMATÖR LİGİ PLAY-OFF MAÇI: AKÇİNSPOR:5 - BALLIK GENÇLİK: 2

Afyonkarahisar 1. Amatör Ligi play-off maçı: Akçinspor: 5 - Ballık Gençlik: 2

AFYON 1. AMATÖR LİGİ PLAY-OFF MAÇI: AKÇİNSPOR:5 - BALLIK GENÇLİK: 2

Afyonkarahisar 1. Amatör Ligi play-off maçı: Akçinspor: 5 - Ballık Gençlik: 2

AFYON 1. AMATÖR LİGİ PLAY-OFF MAÇI: AKÇİNSPOR:5 - BALLIK GENÇLİK: 2
05 Mart 2016 - 17:20

 Afyonkarahisar 1. Amatör Lig play-off grubu maçında Akçinspor, Ballık Gençlik'i 9 kişi tamamladığı maçta 5-2 yenerek lig dördüncüsü oldu.

1 Nolu çim sahada oynanan maça çok hızlı başlayan Akçinspor, 10. dakikada Yasin’in attığı gol ile öne geçerken, 18. dakikada İrfan, 28 ve 30. dakikada ise Hasan’ın iki golü ile farkı dörde çıkardı.

Ballık Gençlik ise 40. dakikada kazandığı penaltıyı Hasan ile gole çevirerek skoru 4-1’e getirdi. İlk yarı bu sonuçla geçildi. 
Maçın ikinci yarısında farkı kapatmak isteyen Ballık Gençlik, yaptığı ataklarla rakip kalede gol ararken, golü 75. dakikada Hasan Can ile buldu.


Maçın skorunu ise 82. dakikada üçüncü golünü atan Akçinsporlu Hasan belirledi. Akçinspor, Ballık Gençlik'i 5-2 yenerek lig dördüncüsü oldu. 
Maçta Ömer ve Zülküf’ün kırmızı kart görmesi dolayısıyla Akçinspor maçı 9 kişi tamamladı. 
Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden ve lider durumda olan Afyon Afjetspor, üçüncü lige çıkarsa, lig dördüncüsü olan Akçinspor, Süper Amatör Lig'e yükselme hakkı elde edecek. 


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İSMAİL Caglak
    8 yıl önce
    Aslında biz ilk yarım saatteki oyunumuzu sezon boyunca maçların geneline yayabilseydik su an ki bulunduğumuz konumdan daha farklı bir yerde olabilirdik....cok Genç bir ekibiz. İlk onbirdeki oyuncumuzun 8 tanesi 18 -21 yaş arası geriye kalan 3 isim ise irfan yılmaz -isa ozbek-mevlut erkek abilerimiz ise bu işe yıllarını vermiş insanlar...bu gencler ile 4 yıl once yola çıktığımızda çoğu otarite bize boşuna uğraştığımızı gelen gidenin 9-10 gol attığı bir ekipti bu gencler bir yerlere gelemeyecegini söylediler...Ama biz yılmadık bu çocuklara güvendik onlarda bizi mahçup etmediler sağolsunlar....SuperAmatorde oynarmiyiz bilmem ancak afyonda biribirini tamamlayan seven sayan sayılı ekiplerden oldugumuz aşikar.....