AKÜ KADIN BAYRAK FUTBOLU TAKIMI REKTÖR PROF. DR. SOLAK'I ZİYARET ETTİ

04 Haziran 2016 - 16:05

AKÜ KADIN BAYRAK FUTBOLU TAKIMI REKTÖR PROF. DR. SOLAK'I ZİYARET ETTİ

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde 21 Mayıs 2016’da düzenlenen ‘1. Türkiye Kadınlar Bayrak Futbolu Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Kadın Bayrak Futbolu Takımını makamında kabul etti.

 

Ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit ile takım koçu AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emre Görgülü de yer aldı.

 

Prof. Dr. Karakaş, daha önce de  erkek takımının dereceye girerek başarı sağladığını ve bu başarıların artık gelenekselleştiğini ifade ederek Türkiye üçüncüsü olan takımı tebrik etti.

 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ise gerçekleşen ziyarette, takımı başarılarından dolayı kutlayarak başarıların devamı için gerekli tüm yardımları yapacaklarını ifade etti. Solak,  “Üniversitemizi sporun bir dalıyla kamuoyuna tanıtmanız, güzel bir noktaya gelmeniz bizleri mutlu etti” dedi.

 

Ziyaret, öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.