AFYON BELEDİYESPOR'DA YENİ BAŞKAN DİŞBUDAK:TRANSFERLERE BAŞLIYORUZ

02 Temmuz 2018 - 13:19

Hüseyin Çetinbaş işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle sadece yönetim kurulu üyesi olarak görev yapma kararından sonra Afyon Belediye'de başkanlığa getirilen Tamer Dişbudak, "BSL'de başarılı olacağımıza güvenim tam." dedi.

Hüseyin Çetinbaş işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle sadece yönetim kurulu üyesi olarak görev yapma kararından sonra Afyon Belediye'de başkanlığa getirilen Tamer Dişbudak, "BSL'de başarılı olacağımıza güvenim tam." dedi.     Dişbudak şunları söyledi:   "Değerli başkanım Hüseyin Çetinbaş’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevinden ayrılıp yönetim kurulu üyeliğine devam etme kararı almasının üzerine yönetim kurulumuzun gösterdiği güvenle başkanlık görevine seçildim. Beni bu göreve layık gören yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başkanımızdan devraldığım görevin ağırlığını ve sorumluluğunu çok iyi biliyorum. Hiçbir şey tek başına başarılamaz. Biz Yönetim kurulundaki kardeşlerimizle bir takım olduk.   Yönetim kurulu arkadaşlarım ve taraftarlarımızın desteğiyle süper ligde başarılı olacağımız konusunda güvenim tamdır, sezon çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren hızla başlayacağız.  

Takımızın Süper Lig’de başarılı olması için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım her zaman olduğu gibi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. En büyük gücümüz bizi her zaman destekleyen değerli taraftarlarımız ve Afyon sevgisidir."