Reklam

AFYON TARİHİNDE İLK KEZ BİR SPOR KULÜBÜNÜN 1. LİGE YÜKSELMESİ KENTTE BÜYÜK COŞKU YARATTI

Afyonkarahisar tarihinde ilk kez bir spor kulübünün 1. Lige yükselmesi kentte büyük coşku yarattı.

AFYON TARİHİNDE İLK KEZ BİR SPOR KULÜBÜNÜN 1. LİGE YÜKSELMESİ KENTTE BÜYÜK COŞKU YARATTI

Afyonkarahisar tarihinde ilk kez bir spor kulübünün 1. Lige yükselmesi kentte büyük coşku yarattı.

AFYON TARİHİNDE İLK KEZ BİR SPOR KULÜBÜNÜN 1. LİGE YÜKSELMESİ KENTTE BÜYÜK COŞKU YARATTI
14 Nisan 2016 - 18:35

ŞAMPİYON AFYON’DA

ŞAMPİYONA YAKIŞIR KARŞILAMA

        Bursa’da düzenlenen Voleybol 2. Lig final karşılaşmalarını birinci tamamlayan ve gelecek yıl Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanarak şampiyon olan Afyon Belediyespor, ilimize döndü.  Afyonkarahisar tarihinde ilk kez bir spor kulübünün 1. Lige yükselmesi kentte büyük coşku yarattı.

COŞKULU KARŞILAMA

          Anıtpark önünde gerçekleşen karşılama töreninde taraftarlar, teknik heyet ve sporcuları adeta bağrına bastı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afjetspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Ziya Arı ve Sabri Demirkapu, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, birim müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda taraftarın katıldığı karşılama töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a takdim eden Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, sezon başından bu tarafa Başkan Çoban’ın desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini söyledi.

YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR

         Belediyespor’a gönül veren taraftarlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Başkan Çoban’a vermiş oldukları sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Şampiyonlukta emeği geçen teknik heyet ve futbolcuları ayrıca tebrik eden Kulüp Başkanı Aydoğan, “Teknik heyetimiz, sporcularımız, lokantamızdaki aşçımızdan, şoförümüze kadar herkes bir ve beraber olarak adeta yüreklerini ortaya koydular” dedi. Voleybol takımının elde ettiği şampiyonluğunun yanı sıra basketbol takımının da başarılara imza atacağına gönülden inandığını söyleyen Aydoğan; Afjet Afyonspor’u da unutmayarak önümüzdeki günlerde yapacakları karşılaşmalarda onlara da başarılar diledi.

“İNANDIK, BAŞARDIK”

         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise 2009 senesinden bu tarafa Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi konusunda büyük çaba gösterdiklerini hatırlatarak “Kurulduğumuz ilk yıl hem voleybolda, hemde basketbolda 3. Lig’den, 2. Lige çıkmıştık. Yine Voleybol ’da 3. Ligden, 2. Lige çıkarken şampiyon olmuştuk. Aradan yine iki yıl geçti birinci yıl yarı finallerde kaybettik, ama ikinci yıl hem yarı finallerde hemde finalde üçer maçımızın tamamını alarak Türkiye Şampiyonu olduk. Hem ikinci lig, hemde üçünce lig şampiyonluğu Afyon için bir ilkti. İnşallah birinci ligde de halkımızın desteği ile yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koydular, yılmadılar, çekinmediler birçok takımı dize getirdiler. Bize büyük destek olan başta taraftarımıza, Kulüp Başkanımıza, yönetimimize, teknik heyetimize, oyuncularımıza bu tarihi başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

       Konuşmasının sonunda Afet Afyonsporun’da başarılarına da değinen Başkan Çoban, takımın 3. Lige çıkacağına  inandıkların söyleyerek başarılar diledi.

          Karşılama töreni, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yöneticiler ve teknik heyetin şampiyonla hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum