ŞUHUT'TA HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

ŞUHUT'TA HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

ŞUHUT'TA HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

ŞUHUT'TA HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

ŞUHUT'TA HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI
12 Mayıs 2016 - 12:45

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Atlıhisar köyüne yaptırılan halı sahanın açılışını gerçekleştirdi. 

Kaymakam Görükmez, açılış töreninde, sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için düzenli spor alışkanlığının kazandırılması gerektiğini söyledi.

Spora özendirici yatırımların süreceğini belirten Görükmez, şöyle konuştu:

"Sağlıklı bir gelecek için tüm halkımızı düzenli olarak spor yapmaya davet ediyoruz. Atlıhisar Köyün'de oluşan talep sonucu böyle bir tesis kazandırdık. İlçemiz merkezde bulunan bir adet halı saha yaşanan yoğunluktan dolayı ihtiyaca cevap vermiyordu. Yeni halı sahamız ile birlikte bu talep daha rahat karşılanacaktır. Ben bu tesisin ilçemize hayırlar getirmesini diliyor, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Halı sahanın hizmete açılışı dolayısıyla Atlıhisar Köyü’nde düzenlenen törene Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Şuhut Cumhuriyet Savcısı Hasan Savaş Arslan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Emniyet Müdür vekili Ahmet Şanal, İl Genel Meclisi Üyeleri Ömer Tunçay, Zübeyde Balı ve Mahir Şeker ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halı sahanın açılış maçını da protokol üyelerinden oluşan 2 takım yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum