BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞU AFYONLULARLA KUTLANACAK

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI AFYONLULARLA KUTLANACAK

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞU AFYONLULARLA KUTLANACAK

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI AFYONLULARLA KUTLANACAK

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞU AFYONLULARLA KUTLANACAK
12 Mayıs 2016 - 14:55

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu'ndan basın açıklaması‏;

"Dün gece yarısı saat 23:43 de Aydemir KURT tarafından Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız; Sayın İhsan BEŞER aranmış ve Beşiktaş’ımızın şampiyonluk kutlamalarını birlikte yapalım istenilmiştir. Başkanımız o saatte istirahatte olduğundan yarın gün içerisinde görüşelim diyerek telefonu kapatarak görüşmeyi bitirmiştir.

 

Aydemir KURT’a cevabımızdır.

 

Beşiktaş’ımızın sezon boyunca stadı da olmadan çıktığı bu yolculukta Beşiktaş Başkanımız Sayın Fikret ORMAN ve Yönetim Kurulu, Beşiktaş teknik heyeti ve Futbolcuları, Beşiktaş dernek ve taraftarları ŞAMPİYONLUK için kenetlenmiş ve BU SENE O SENE diyerek şampiyonluk ipini göğüslemişlerdir.

 

Bu süre içerisinde sanal alemden başka hiçbir faaliyeti olmayan derneğinizin ve şahsınızın şampiyonluk kesinleşince ortaya çıkması da manidardır. Biz sizi Başkanımızın ve yönetim kurulunun katıldığı ve derneklere verdiği Ankara’daki iftar davetinde göremedik. Beşiktaş’ımızın mali genel kurulunda da yoktunuz.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Büyüklerimizin hatta Afyonkarahisar’lı Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU’nun da katıldığı Vodafone Arenamızın açılışında da sizi ve yönetim kurulunuzdan kimseyi göremedik.

 

Biz sizi ve derneğinizi Vodafone Arena’nın inşaat çalışmaları sırasında da Başkanımızı ziyaret ettiğinizi de hiç görmedik. İlk yarıda hiç trübünde yoktunuz. İkinci yarı stadımızın açılışında yurtdışından binlerce Beşiktaş taraftarı oradayken dernek başkanı sıfatınızla biz sizi Bursa maçında da göremedik.

 

Akhisar maçı öncesi Başkan derneklerle İzmir’de toplantı yaptı siz yoktunuz. Antalya’da yapılan kampında yoktunuz. Antalya’da dernekler yemeğinde ve toplantısında yoktunuz. Pazartesi akşam başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’daki kongre üyeleri ve bölgedeki dernek başkanları ile bir araya geldi orada da yoktunuz.

 

İnşallah kupayı kaldıracağız. Osmanlı maçında İstanbul’da Stat da mısınız? Afyonkarahisar’da Galatasaray’la olan derbi maçında Beşiktaş’ımıza gönül veren emek veren büyük taraftarlarımızla birlikte Afyon Beşiktaşlılar Derneği olarak bir araya geldik. Birlikte maç seyrettik maç sonrası yürüyüş yaparak galibiyetimizi kutladık. Organizasyona emeği geçen Melih ŞALLI’ya ve ekibine de teşekkür ederiz.

 

Bu kadar etkinlikte yoktunuz Bizim Şampiyonluk kutlamalarımızda da olmayınız.

 

Lakin sezon bittikten sonra Beşiktaş’ımızın değerli Başkanı Sayın Fikret ORMAN ve Yönetim Kurulumuz Derneklerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hakan ÖZKÖSE, Dernekler Koordinatörümüz Sayın Selçuk KAYNARKAN Beyefendi Afyonkarahisar’ımıza gelecekler. O gün sizi ve yönetiminizi Afyon Beşiktaşlılar Yönetim Kurulu olarak oraya davet ediyoruz. Orada görüşmek dileği ile…"dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum