AFJET AFYONSPOR 1 : 0 ANKARA DSİ

Afjet Afyonsporumuz, ilk defa bir lig maçı oynadığı Afyon Arena'da Ankara DSİ Spor'u tek golle geçerek 3 puanı daha hanesine yazdırdı.

AFJET AFYONSPOR 1 : 0 ANKARA DSİ

Afjet Afyonsporumuz, ilk defa bir lig maçı oynadığı Afyon Arena'da Ankara DSİ Spor'u tek golle geçerek 3 puanı daha hanesine yazdırdı.

AFJET AFYONSPOR 1 : 0 ANKARA DSİ
15 Şubat 2016 - 11:43

Afjet Afyonsporumuz, ilk defa bir lig maçı oynadığı Afyon Arena'da Ankara DSİ Spor'u tek golle geçerek 3 puanı daha hanesine yazdırdı.

Bölgesel Amatör Ligi 7.Grupta Lider Afjet Afyonsporumuz, ligin 15.haftasında Ankara DSİ Sporu kendi evinde konuk etti. Afjet Afyonspor Ankara Dsi takımını  1 - 0 mağlup etti ve namağlup liderliğini devam ettirdi

TARİHE TANIKLIK ETMEK İSTEYEN 8 BİN TARAFTAR  YERİNİ ALDI

Spor Kompleksinde yer alan Yeni Şehir Stadyumunda Afyonspor takımımız ilk defa bir lig karşılaşmasına çıktı.

Daha maçın başlamasına saatler kala seyirci gerek kendi özel araçları ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin Anıtpark Önünden Kaldırdığı On’larca otobüsler ile Ücretsiz olarak Stadın yolunu tuttular.

KARŞILAŞMA SAAT 13:30’DA BAŞLADI

Afjet Afyonspor'umuz ile Ankara DSİ arasında oynanan mücadeleyi Samsun Bölgesinden Egemen Artun yönetti ve özellikle ilk yarıda vermiş olduğu yanlış kararlar ile taraftarlardan büyik bir tepki topladı.

KARŞILAŞMA KANAL 3 DEN CANLI VERİLDİ

Tarihe tanıklık eden bu karşılaşmada ilimizin tek ulusal kanalı olan Kanal 3 tarafından Canlı Yayın yapıldı. Canlı yayın ile özellikle yutdışından karşılaşmayı izleme şansını yakalayan Afyon sevdalıları büyük bir mutluluk yaşadı.

İLK YARI ORTA SAHADA GEÇTİ.

Karşılaşmanın başlaması ile özellikle rakip takım yaptığı fauller ile maçın sık sık durmasını sağladı.  İlk yarıda gol olmadı ve her iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gittiler.

İKİNCİ YARI GERÇEK AFYONSPOR SAHADAYDI

İkinci yarının başlaması ile ataklarını sıklaştıran Afyonsporumuz aradığı golü dakikalar 71’i gösterdiğinde usta golcüsü Ömer Faruk Ermeç ile buldu. 1 – 0

 

GOLDEN SONRA ORTALIK KARNAVAL HAVASINA DÖNDÜ.

Gelen gol ile taraftarlar Yeni Şehir Stadını adeta müthiş bir ambians ile inlettiler.

 

Kalan dakikalarda birçok gol pozisyonuna giren Afjet Afyonspor bunları gole çeviremeyince başka gol olmadı ve attığı tek gol ile 3 puanı daha hanesine yazdırdı.

 

KARŞILAŞMA ÖZETİ KARAHİSAR TV - BAKİ DEVECİ KATKILARI İLE SİZLERLE….

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum