Reklam

ATATÜRK'E SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRENLER, AFYON'DA MOLA VERDİ

Atatürk'e Saygı İçin Pedal Çevirdiler.

ATATÜRK'E SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRENLER, AFYON'DA MOLA VERDİ

Atatürk'e Saygı İçin Pedal Çevirdiler.

ATATÜRK'E SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRENLER, AFYON'DA MOLA VERDİ
17 Mayıs 2016 - 12:55

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yapmış olduğu bir organizasyonla Atatürk'e saygı turu çerçevesinde Samsun'dan hareket eden bisiklet sporcuları Muğla'ya giderken Afyon'da mola verdiler.

 

Afyon'dan geçişleri sırasında Vali Güner'i ziyaret eden bisiklet sporcuları Vali Güner tarafından hükümet binası önünde karşılandılar. Sporculardan bilgiler alan ve onlarla yakında ilgilenen Vali Güner, bir sporcunun bisikletine binerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet antrenörü Mehmet Bilgeç tarafından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde Atatürk'e Saygı çerçevesinde pedal çevirdiklerini ve bu kapsamda Samsun Valisi İbrahim Şahin'den aldıkları Türk Bayrağı'nı 15-19 Gençlik Haftası nedeniyle Samsun-Ankara-Afyonkarahisar ve Denizli illerini geçerek Muğla'ya götüreceklerini söylediler. Muğla'ya vardıklarında ise aldıkları Türk Bayrağını, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlandığı gün Muğla Valisi Amir Çiçek'e teslim edeceklerini söylediler.

 

 Afyonkarahisar Bisiklet Sporu İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu, Ata'ya Saygı ve 15 Mayıs'ta başlayan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilimize gelen bisiklet sporcularını Afyon'da ağırladıklarını belirtirken, bu etkinliğe destek olmanın mutluluğu yaşadıklarını ve kendilerine kazasız ve güzel günler dilediklerini belirtti.

Kurtuluş savaşının mücadelesinin verilerek zaferin kazanıldığı Afyonkarahisar'da böylesine anlamlı bir etkinliğe destekte bulunmanın önemli olduğunu belirten Vali Güner, bisiklet sporcuların nezdinde tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak, sporculara Muğla'ya kazasız ulaşma temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum